Korut

Meiltä löytyy laaja valikoima kotimaisten huippusuunnittelijoiden ja -merkkien luomuksia, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisesti tunnettuja nimiä

Kertomuksia aikojen takaa

Kalevala Originals -malliston korut tuovat viestin aikojen takaa – niissä kuuluu menneiden sukupolvien ääni. Esivanhempiemme korujen alkuvoimainen kauneus puhuttelee meitä edelleen. Muinaisten seppien käsissä syntyneiden korujen rikas ornamentiikka on innoituksen lähde myös nykypäivän korumuotoilijoille. Kalevala Originals -koruissa eilisen tarinat ja myytit tulevat osaksi tätä päivää. On meidän vuoromme viedä viestiä eteenpäin.

Tarinoita tästä päivästä

Kalevala Modern -malliston korut ovat aikamme eturivin korumuotoilijoiden tulkintoja suomalaisen yhteiskunnan ja kulttuurin ilmiöistä sekä pohjoisen luontomme ainutkertaisesta kauneudesta. Mallisto tarjoaa ilmeikkäitä ja ilmaisuvoimaisia koruja elämän eri vaiheisiin ja tilanteisiin. Koruja, joissa on tunne ja viesti. Koruja, joiden kertomat tarinat tästä päivästä johdattelevat huomiseen.

Art by Kalevala

Taiteilijan näkemys, tinkimätön toteutus. Jokainen Art by Kalevala -malliston koru on taideteos – sinfonia Pohjolan karulle kauneudelle, maalaus pohjoisen luonnon ja sielun maisemasta. Taitavien kultaseppiemme käsissä, suomalaisen kultasepänalan ja käsityötaidon hienoimpia perinteitä kunnioittaen taiteilijan visiosta syntynyt koru. Koru, jonka ainutkertainen kauneus on ajan ylä- ja ulkopuolella. Art by Kalevala -korut ovat rohkeaa, oivaltavaa ja ennakkoluulottomasti kokeilevaa muotoilua ja koruissa elää Lapponian ainutkertainen muotoiluperinne.

 

Art by Kalevala – taideteos, jolle sinä olet kehys.


 

Laadukkaat ja suositut Efva Attling-korut

Efva Attlingin upeat korut ovat muotoiltu tyylikkäästi ja sopivatkin arkeen sekä juhlaan. Efvan koruissa onkin aina leikkimielisiä sanoja ja ilmauksia, jotka antavat oman erikoisuutensa näille laadukkaille koruille.


 

Tarkkuudella ja huolella valmistetut Giovanni Raspini-korut


 

Modernit ja luonnosta inspiroituneet Sif Jacobs-korut

Tommy Hilfiger logo
 

Sporttiset ja rennon tyylikkäät Tommy Hilfiger -korut.


 

Kauniit ja laadukkaat Kohinoor-korut


 

Klassiset ja muodikkaat Gaura Pearls-korut


 

Lapissa taotut ja käsityöllä tehdyt Ilkka Marttiini-korut


 

Aidot ja rehelliset Lumoava-korut

Northern Viking Jewerly - viikinkien mytologiaa

Kultasepänliike Tulisalo

Mainostoimisto Semio | Tampere ja SeinäjokiWebio julkaisujärjestelmä, verkkosivujen ylläpito